Film

Skribent

Tobias Andersson

21 februari 2023 | 20:15

Trailer: Keira Knightley jagar Boston Strangler i ruskig true crime

Vi får ordentligt med ”Zodiac” och ”Seven”-vibbar när historien om Bostonstryparen blir film. Kolla in den stämningsfulla trailern.
Ridley Scott producerar och Keira Knightley axlar huvudrollen när den sanna berättelsen om seriemördaren, Bostonstryparen, filmatiseras. Den kallblodige kvinnomördaren Albert DeSalvo, som fick öknamnet Boston strangler, satte under 60-talet skräck hos invånarna i Boston.
 
I denna kommande, verklighetsbaserade thriller får vi följa Keira Knightley i rollen som en journalist som dras in i de morbida morden och börjar nysta i fallen. Med sig har hon en reporterkollega spelad av Carrie Coon och tillsammans sätter de sina liv på spel när de försöker avslöja sanningen om mördaren, skriver Deadline.
 
Filmen får kort och gott titeln ”Boston Strangler”, uppkallad efter seriemördaren. Den har premiär den 17 mars hos Disney+. Kolla in trailern nedan.
 
 
Men det är inte första gången som dessa mordfall blir film. 1968 filmatiserades händelserna med Henry Fonda och Tony Curtis i rollerna. 
| 21 februari 2023 20:15 |