Film

Skribent

MovieZine

17 april 2020 | 15:30

Se den bortklippta "Harry Potter"-scenen som chockar fansen

Någonsin hört talas om "Hoggy Warty Hogwarts"?
Vi är många som har växt upp med den lille trollkarlen, och sett "Harry Potter"-filmerna fler gånger än vad vi vill erkänna.

Därför är det inte svårt att förstå fansens förvåning när okända klipp dyker upp från ingenstans. Uppmärksamma tittare som såg film nummer 4 - "Harry Potter och den flammande bägaren" - på amerikansk tv under påsken, noterade en scen som vanligtvis inte hör dit.
 
 
En av dem är Kristina Marie Claire vars TikTok-klipp just nu sprids över hela mugglarvärlden. "Jag blev ställd när det här hände. Det är lite cringe", skriver hon i ett viralt inlägg som setts av hundratusentals.
 
Scenen utspelar sig när Hogwarts får besök av de andra magiskolorna inför trollkarls-trekampen. För att verkligen imponera på flickorna från Beauxbatons och grabbarna från Durmstrang, tycker Dumbledore att det är en bra idé att framföra en bisarr liten sång. Harry, Hermione och Ron har inget val än att stämma in i "Hoggy Warty Hogwarts".
 
Detta klipptes bort ur den färdiga filmen men har nu alltså, på ett magiskt sätt, letat sig in igen i en tv-sändning:
 
 
Klippet är dock inte helt nytt, det finns gissningsvis med på några dvd-utgåvor och har legat ute på nätet i många år. Men vi förstår chocken och förvåningen hos de 1700+ som kommenterat på TikTok-inlägget och upptäcker det för allra första gången.
| 17 april 2020 15:30 |