Film

Skribent

Alexander Svensson

10 april 2024 | 13:15

Bong Joon-ho har visat upp sin nästa film - kallas "bisarr, konstig och episk"

Robert Pattinson dör på spektakulära vis i "Parasit"-regissörens märkliga sci-fi-film "Mickey 17".
Bong Joon-ho är regissören bakom filmer som “Snowpiercer” och “Parasite” (som var den första icke-engelskspråkiga film att vinna Oscarn för bästa film). Snart är han tillbaka med sina nästa film, “Mickey 17”.
 
Robert Pattinson har huvudrollen som Mickey, en man som har det taskiga jobbet att dö stup i kvarten medan han utforskar en främmande planet. Varje gång Mickey dör flyttas hans minnen (eller snarare, majoriteten av hans minnen) över till en klon, som fortsätter utforskandet. Filmen baseras på boken “Mickey 7” av Edward Ashton.
 
Utöver Pattinson så medverkar även Steven Yeun ("Beef"), Mark Ruffalo ("Poor Things"), Naomi Ackie ("Star Wars: The Rise of Skywalker") och Toni Collette ("Knives Out"). 
 
Bong Joon-ho (och ett gäng andra människor) under inspelningen av "Okja".
 
Bong Joon-ho har nu visat upp en första trailer för “Mickey 17” för de närvarande vid årets CinemaCon. Vi som inte hade turen att vara där får därmed nöja oss med att läsa reaktionerna. De allra flesta verkar vara positivt inställda, och nyfikna på att se mer av filmen som beskrivs som väldigt udda, speciell och rolig.
 
 
 
 
 
Det är tydligt att fans av både Bong Joon-ho och Robert Pattinson har något att se fram emot med "Mickey 17". Förhoppningsvis kan vi vanliga dödliga också få nöjet att spana in trailern för filmen inom kort. Premiären är satt till den 31 januari 2025.
| 10 april 2024 13:15 |