Film

Skribent

Mats Karlsson

23 augusti 2018 | 22:00

"Bond 25" riskerar att bli försenad

Producenterna Michael G. Wilson och Barbara Broccoli sägs leta efter ny manusförfattare.
Tidigare i veckan kom det snöpliga beskedet att regissören Danny Boyle hade lämnat "Bond 25". Nu rapporterar Variety att producenterna Michael G. Wilson och Barbara Broccoli letar även efter ny manusförfattare.
 
Enligt branschtidningen var varken ovan nämnda producenter eller Daniel Craig nöjda med Danny Boyles och John Hodges manus. Därför är man mer angelägen att först få tag i en manusförfattare än en regissör. Intresset för det tidigare manuset av Neal Purvis och Robert Wade ("Skyfall") sägs vara lågt hos Eon Productions (Broccoli och Wilsons bolag).
 
När det kommer till regissör är de tidigare kandidaterna upptagna med andra projekt. Denis Villeneuve ska snart dra igång produktionen av "Dune" och David Mackenzie ska spela in tv-serien "Gemston". Det viskas också i Hollywood-korridorerna om Christopher McQuarrie ("Mission: Impossible - Fallout"), men han har själv sagt att han inte vill hoppa på en ny franchise som nästa nummer.
 
Uppdatering: Enligt källor till Hollywood Reporter lär "Bond 25" inte komma på bio tidigare än hösten 2020, ett år senare än det först var tänkt.
 
Vem skulle ni vilja se i registolen för "Bond 25"?
| 23 augusti 2018 22:00 |