Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

27 september 2019 | 23:40

"BoJack Horseman"-trailer avslöjar att sjätte säsongen blir den sista

Netflix avslöjar också att man valt att dela upp den sista säsongen i två delar, där den första får premiär den 25 oktober.
"BoJack Horseman" är typexemplet på en serie som bara blir bättre och bättre för varje säsong, vilket samtidigt gör det till en lite svår serie att rekommendera - då den kräver lite av en insats till en början. Men här har vi verkligen en serie som är värd det! Det känns därför extra tråkigt att Netflix nu bekräftat att den kommande sjätte säsongen blir seriens sista.
 
Seriens skapare släppte tidigare under september den första säsongen av sin nya serie "Undone" hos Amazon Prime, så det är väl inte helt omöjligt att det kan finnas någon större deal på gång hos Netflix-konkurrenten - vilket kan förklara varför vi nu kommer att få ta farväl av BoJack.
 
Men med tanke på att den sista säsongen har delats upp i två delar känns det åtminstone inte som att vi kommer att lämnas med någon gigantisk cliffhanger i finalavsnittet, utan förhoppningsvis kommer del 2 av den sjätte säsongen att kunna knyta ihop historien om den deprimerade hästen BoJack Horseman på ett bra sätt.
 
 
Del 1 av den sista säsongen får premiär den 25 oktober och del 2 avslutar BoJacks Netflix-resa den 31 januari nästa år.
 
Kommer du att sakna "BoJack Horseman"? Kommentera gärna nedan! 
| 27 september 2019 23:40 |