TRAILER

Skribent

Alexander Kardelo

27 oktober 2022 | 17:10

Bli instängd med en mördare i ”The Devil in Me”

Halloween står runt hörnet och vi bjuds på en läskig smygtitt från nästa ”The Dark Pictures”-spel.
Lagom till Halloween-helgen kommer nästa trailer till "The Dark Pictures: The Devil in Me". Här får vi en ännu bättre smygtitt på vilka fasor som väntar när några unga karaktärer utforskar ett hemsökt hotell... och hamnar i klorna på en sadistisk mördare som tvingar dem till omöjliga val.
 
Spelets regissör Tom Heaton har tidigare berättat för MovieZine att en av de stora inspirationskällorna är "Saw"-filmerna.

- Det är den typen av skräck jag föredrar, där det finns en hänsynslös mördare som förföljer dig långsamt. Vi är även inspirerade av "The Shining", som också utspelas på ett hotell. De gjorde ett fantastiskt imponerande jobb med att skapa en ondskefull byggnad i den.
 


"The Devil in Me" blir det fjärde spelet i en antologi där vi tidigare besökt spökskepp i "Man of Medan" (2019), mött på häxor i "Little Hope" (2020) och utforskat mörka grottor i "House of Ashes" (2021). Detta blir också den sista delen i den första säsongen, men Supermassive Games utlovar fler skräckspel i samma anda längre fram.
 
"The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me" släpps 18 november till PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One och Steam.
| 27 oktober 2022 17:10 |