Trailer

Skribent

Alexander Kardelo

26 april 2023 | 18:00

"Black Mirror"-väntan är över! Se trailern till sommarens nya avsnitt

"What the fuck is this? How the fuck is this?"
Har du missat "Black Mirror" på Netflix så gör dig själv en tjänst och se den - snarast.
 
Den fullkomligt skruvade, otäcka och underhållande antologiserien har genom fem säsonger hittills låtit oss blicka in i en nära framtid, där teknologin allt mer tar över våra liv. Efter ett långt uppehåll (senaste avsnitten kom för fyra år sen) kan vi nu äntligen se fram emot säsong 6!
 
En första teaser-trailer ger oss en skymt av årets helt nya berättelser. Vi får sci-fi i rymden, vi får thriller och våld, vi får både 60-tal och 90-tal i en oförutsägbar mix. Stjärnspäckat blir det också med Aaron Paul, Josh Hartnett, Kate Mara, Michael Cera och Salma Hayek i rollistan.
 
 

Förvänta dig det oväntade

 
Seriens skapare Charlie Brooker har skrivit "Black Mirror" sedan 2011, så frågan är såklart om han verkligen ska lyckas överraska tittarna på nytt? I en intervju med Tudum säger han att han till och med förvånade sig själv:
 
- Jag har alltid känt att "Black Mirror" ska bestå av historier som är totalt olika varann och ständigt överraskar, vad är annars poängen?
 
- Som en utmaning började jag den här säsongen med att avsiktligt vänta upp och ned på mina egna förväntningar. Vi kommer få en del bekanta element men också en hel del nytt, för att tänja på gränserna för vad ett "Black Mirror"-avsnitt egentligen är, säger Brooker.
 
"Black Mirror" är tillbaka någon gång i sommar.
| 26 april 2023 18:00 |