Serie

Skribent

MovieZine

14 mars 2024 | 19:45

”Black Mirror” kommer tillbaka 2025 - ett av seriens mest skruvade avsnitt får uppföljare

Goda nyheter från Netflix och Charlie Brooker.
Netflix dystra och satiriska antologiserie "Black Mirror" kommer tillbaka med en sjunde säsong under 2025. Det skriver streamingtjänsten på sin sajt Tudum.
 
Seriens skapare Charlie Brooker jobbar för fullt på sex helt nya avsnitt och fristående historier. Men en av dem tar oss tillbaka till en välbekant del av galaxen. Avsnittet "USS Callister" (fjärde säsongens Star Trek-hyllning med en twist) ska nämligen få uppföljare. Då spelades huvudrollen som kapten Robert Daly av Jesse Plemons - några skådespelare har dock ännu inte bekräftats.
 
Den brittiska serien drog igång 2011, och har genom åren chockat, skrämt och underhållit sina tittare med skruvade visioner av en nära framtid. En gemensam nämnare brukar vara hur teknologin sätter krokben för mänskligheten, samtidigt som avsnitten skiftar genrer mellan sci-fi, drama, komedi, thriller och skräck. 
 
Den sjätte säsongen av "Black Mirror" imponerade inte nämnvärt på oss. Förhoppningsvis hittar Brooker och gänget tillbaka till seriens glansdagar. Håll utkik efter säsong 7 på Streamberry under nästa år.
 
| 14 mars 2024 19:45 |