sponsrat

Skribent

Fredrik Adolvsson

25 november 2023 | 16:00

BLACK FRIDAY: 58 procent rabatt på välfylld box med klassiska filmmonster

Fredagen är över men hos CDON fortsätter bra erbjudanden i några dagar till. Här är ett för alla monsterdiggare i gruppen.
MovieZine tipsar om erbjudanden och rabatter hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
För en filmälskare kan det inte bli mycket mer klassiskt än så här. Från tidigt 30-tal till mitten av 50-talet producerade amerikanska filmstudion Universal 31 stycken monsterfilmer, som de numera marknadsför under namnet "Universal Classic Monsters".
 
Fyra av de mest ikoniska filmerna finns samlade i den här välmatade lådan. Det handlar om "Dracula" med Bela Lugosi från 1931, "Frankenstein" med Boris Karloff från samma år, "Den osynliga mannen" med Claude Rains från 1933, och slutligen 1941 års "Varulven" med maskeradmästaren Lon Chaney Jr. i titelrollen.
 
Förutom filmerna hittar vi också timmar av extramaterial i form av bland annat kommentarspår, dokumentärer, och den spanska versionen av "Dracula" som spelades in parallellt med den amerikanska Bela Lugosi-filmen.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
Boxen innehåller allt som allt åtta stycken plastskivor. Riktigt så mycket extramaterial handlar det inte om, däremot följer de fyra filmerna med i två versioner. Den ena skivan är en vanlig blu-ray och den andra innehåller motsvarande film i 4K Ultra HD. Fint ska're va'!
 
Och allt det här till ett kraftigt sänkt pris. Vi snackar ynka 399 svenska bagare, jämfärt med gamla vanliga 949 kronor. Vilket vi matematiker (eller läskunniga om vi besöker CDON.se) vet innebär en prissänkning på hela 58 procent.
 
Så det enda vi behöver vara rädda för nu är att varan ska sälja slut.
 
 
| 25 november 2023 16:00 |