sponsrat

Skribent

MovieZine

20 november 2023 | 11:30

Black Friday-tips: Spara 5000 kr på läckra Philips The One 75-tums TV

Kolla in denna tv och många fler Black Friday-rabatter hos Hifiklubben. Rean pågår fram till 26 november.
MovieZine tipsar om erbjudanden och rabatter hos våra samarbetspartners. Artikeln innehåller sponsrade länkar.
 
Är det dags för en uppgradering av din TV-upplevelse? Denna Black Friday-vecka har du chansen att förnya ditt vardagsrum med en imponerande 75-tums TV från Philips – och till ett oslagbart pris!
 
The One PUS8808 är en modern 4K LED-TV med avancerad teknologi, inklusive P5 Perfect Picture-processor, Dolby Vision och 3-sidig Ambilight. Den kombinationen ger en lyxig TV-upplevelse oavsett om du tittar på film, serier eller spelar. Dessutom har The One PUS8808 många tekniska funktioner som säkerställer snabb och smidig återgivning av spel.
 
Sammantaget är det en pålitlig kvalitets-TV som nu hittas ett riktigt bra pris: köp den för 14 990 kr hos Hifiklubben!
 
Under Black Friday-veckan är Philips The One 75 prissänkt med hela 5000 kr.
 
 
P5 Perfect Picture - vad är det?
Den avancerade P5 Perfect Picture-bildbehandlingen ser till att även bildkällor som inte är UHD (HDTV, Blu-Ray med mera) presenteras med en fin kvalitet på skärmen. Google TV och Chromecast built-in ger dig en hel rad nya och spännande Smart TV-funktioner. Via fjärrkontrollen eller en separat smarthögtalare får du även möjlighet att röststyra TV:n (Google Assistant/Amazon Alexa).
 
Streama med Chromecast
Chromecast är en genial funktion som medföljer Google TV-plattformen. Med Chromecast inbyggd i TV:n kan du via din smartphone eller surfplatta streama ljud och bild från alla de online-tjänster som redan stödjer funktionen. Det här inkluderar bl.a. Netflix, HBO, YouTube och många, många fler.
 
Gaming på storskärm
Har du en spelkonsol eller PC kopplad direkt till TV:n via HDMI optimerar Auto Game Mode din spelupplevelse. Då skickas bildsignalen förbi flera av TV:ns inbyggda processorer och du får en blixtsnabb och mjuk respons precis som på en datorskärm.
 
 
 

Fördelarna med Philips The One PUS8808 

 
• 4K LED-TV med P5 Perfect Picture-processor
• 3-sidig Ambilight
• Dolby Vision
• Flera avancerade gaming-funktioner, inkl. VRR/120 Hz
• Google TV med inbyggd Chromecast
 
| 20 november 2023 11:30 |