Film

Skribent

Martin Persson

5 juni 2024 | 14:30

"Barbie" är tillbaka på bio! Se toppenfilmer för halva priset i repris

Ny chans att se filmerna som ingår i Biopasset, som "Barbie" och "Past Lives".
Sommaren kan sägas vara både en hög- och lågsäsong för bion. Å ena sidan är det traditionellt förknippat med många efterlängtade premiärer och blockbusters, men om vädret behagar är det samtidigt en period med färre biobesök och ett något mindre fokus på smalare titlar.
 
Filmstadens kompromiss i dilemmat? Visa filmerna i Biopassets tredje säsong igen! Om du missade första tillfället, eller helt enkelt är sugen på att se någon av dessa fantastiska filmer ännu en gång är det perfekt tillfälle nu.
 
På flera av Filmstadens biografer kan du under en begränsad tid se filmer som hypade "Barbie", Oscarsfavoriten "Past Lives", eller varför inte göra ett återbesök på den svenska musikscenen i "Somliga går med trasiga skor" och därefter utforska historia och livsöden i Ridley Scotts senaste film "Napoleon"? Med Biopasset går du på dessa och många fler för halva priset.
 
Hur som helst är det ett generöst erbjudande och perfekt tillfälle att utnyttja rabatten i Biopasset för den som ännu inte fått möjlighet till detta! Ingår i Biopasset gör även bioaktuella kritiker- och publiksuccén "Hit Man" och den kommande svenska musikfilmen "Sommartider" med premiär i juli.
 
Mer information om Biopasset och vilka filmer som ingår hittar du på deras hemsida.
 
Värt att notera är att utbudet på biografen kan variera lokalt.
| 5 juni 2024 14:30 |