Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

30 januari 2022 | 20:00

Trailer: "Billions"-skaparnas nya tv-serie om Uber släpps i februari

Joseph Gordon-Levitt axlar huvudrollen som medgrundaren till transportföretaget Uber i kommande antologiserien "Super Pumped: The Battle for Uber".
Nyheten publicerades först i november 2021. Uppdaterat med en trailer.
 
Den första säsongen av antologiserien "Super Pumped" kommer att släppas den 27 februari hos Showtime i USA. Den nya serien är skapad av "Billions"-skaparna Brian Koppelman och David Levien och kommer att ge oss fristående säsonger, med berättelser kring olika händelser som förändrat företagsvärlden på ett eller annat sätt.
 
Under den första säsongen, som fått titeln "The Battle for Uber", så kommer vi att få följa Joseph Gordon-Levitt i huvudrollen som Ubers gamle VD Travis Kalanick - vars makt över företaget togs ifrån honom under en omtalad kupp ledd av styrelsen. Utöver Gordon-Levitt som Kalanick kommer vi även att få se skådespelarna Uma Thurman, Kyle Chandler, Babak Tafti, Mousa Hussein Kraish och Elisabeth Shue dyka upp framför kameran.
 
Kolla in den nya trailern till "Super Pumped: The Battle for Uber" här:
 
 
Med tanke på att det är Showtime som visar serien i USA, så kommer vi svenskar kunna ta del av "Super Pumped" via Paramount+ i samma veva här i Sverige. 
 

Läs också: "Billions"-skådespelare lämnar huvudrollen inför nya säsongen

 
Kommer du att ge "Super Pumped: The Battle for Uber" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 30 januari 2022 20:00 |