Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

24 november 2021 | 14:15

"Billions"-skaparnas nya tv-serie om företaget Uber släpps i februari

Joseph Gordon-Levitt axlar huvudrollen som medgrundaren till transportföretaget Uber i kommande antologiserien "Super Pumped: The Battle for Uber".
Deadline rapporterar att den första säsongen av antologiserien "Super Pumped" kommer att släppas den 27 februari hos Showtime i USA. Den nya serien är skapad av "Billions"-skaparna Brian Koppelman och David Levien och kommer att ge oss fristående säsonger, med berättelser kring olika händelser som förändrat företagsvärlden på ett eller annat sätt.
 
Under den första säsongen, som fått titeln "The Battle for Uber", så kommer vi att få följa Joseph Gordon-Levitt i huvudrollen som Ubers gamle VD Travis Kalanick - vars makt över företaget togs ifrån honom under en omtalad kupp ledd av styrelsen. Utöver Gordon-Levitt som Kalanick (första bilden från serien ovan) kommer vi även att få se skådespelarna Uma Thurman, Kyle Chandler, Babak Tafti, Mousa Hussein Kraish och Elisabeth Shue dyka upp framför kameran.
 
Med tanke på att det är Showtime som visar serien i USA, så kan vi svenskar förhoppningsvis förvänta oss att kunna ta del av "Super Pumped" via Paramount+ i samma veva här i Sverige. Den sjätte "Billions"-säsongen släpps däremot en dryg månad tidigare, den 23 januari, hos HBO Max.
 

Läs också: "Billions"-skådespelare lämnar huvudrollen inför nya säsongen

 
Kommer du att ge "Super Pumped: The Battle for Uber" en chans nästa år? Kommentera gärna nedan!
| 24 november 2021 14:15 |