Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

14 augusti 2018 | 20:30

Bill Skarsgårds "Castle Rock" är klar för en andra säsong

Frågan är däremot om även Skarsgård, och seriens andra skådespelare, kommer att få förnyat förtroende eller inte - då nästa säsong blir helt fristående.
Hulu bekräftade själv nyheten via en tweet tidigare under dagen. Det blir en andra säsong av Stephen King-serien "Castle Rock", som bland annat produceras av J.J. Abrams. Serien ska, enligt Hulu själva, ha lyckats dra in fler tittare än något annat Hulu Original tidigare - vilket inte gör att nyheten kommer som någon större överraskning.
 
Serien har däremot delat kritikerkåren i två läger, där vi har på MovieZine exempelvis kallade den för "sommarens besvikelse". Jag håller väl personligen inte riktigt med vid vår kritik, även om jag verkligen förstår att inledningen kan upplevas som både sömnig och utdragen.
 
 
Det finns i nuläget ingen information om vad den andra säsongen av "Castle Rock" kommer att handla om. Varje säsong är i alla fall tänkt att knytas ihop och vara helt fristående från varandra. Det återstår därför att se om samma skådespelare får komma tillbaka i nya roller, som i Ryan Murphys "American Horror Story", eller om de alla byts ut inför nästa säsong - likt Noah Hawleys "Fargo.
 
Det finns inget beräknat premiärdatum för den andra säsongen av "Castle Rock".
 
Vad tycker du om den första säsongen av "Castle Rock" hittills? 
| 14 augusti 2018 20:30 |