Serie

Skribent

MovieZine

20 maj 2020 | 17:15

Se de första bilderna ur Stephen King-serien "The Stand"

Med Alexander Skarsgård som skurken Randall Flagg och Whoopi Goldberg som Mother Abigail.
"The Stand", eller "Pestens tid" som den heter på svenska, hör hemma bland den flitige skräckförfattaren Stephen Kings mest kända titlar. Den har filmatiserats en gång på 90-talet och snart är det dags för en ny version av historien om en global pandemi (om tajmningen är helt rätt eller på tok fel, får publiken avgöra).

Hur som helst har Vanity Fair just släppt de första bilderna från serien. Här får vi bland annat se hur 108-åriga Mother Abigail ser ut i Whoopi Goldbergs tolkning. Kolla även in Alexander Skarsgård som den fruktade och genomonde Randall Flagg - en karaktär som beskrivs som "en karismatisk rockabilly-djävul".

- Flagg är så vacker, som en lejonlik gud med perfekt hår... och Alex spelar honom så mjukt, det är fascinerande. Han spelar honom så att man inte bara får sympati för honom, men man förstår också varför människor dras till honom så lätt. Han är magnetisk som ledare, berättar seriens showrunner Taylor Elmore.
 
 
I den stjärnspäckade serien syns också James Marsden, Heather Graham, Amber Heard, Nat Wolff, Odessa Young, Owen Teague och Greg Kinnear.

"The Stand" släpps på amerikanska CBS All Access senare under 2020.
| 20 maj 2020 17:15 |