Film

Skribent

Daniel Feldt

2 november 2010 | 11:14

Bilder från "The First Avenger"

De första högupplösta bilderna till "The First Avenger: Captain America" har nu släppts av Marvel och Paramount. De visar bl a att serumet Steve Rogers får för att bli en "supersoldat" verkar fungera utmärkt.

Ta en titt på alla bilder i galleriet till "The First Avenger: Captain America":

Handling: Steve Rogers föddes under den stora depressionen och växte upp hos en fattig familj. Rogers blir uppskrämd av nyhetsrapporterna om nazisternas framfart i Europa och inspireras att ta värvning i armén. Men på grund av hans sjukdom och klena kroppsbyggnad blir han dessvärre inte antagen. Efter att ha sett pojkens iver erbjuder General Chester Phillips honom att bli delaktig i ett unikt experiment, "Operation Rebirth". 

Efter veckor av tester får Steve Rogers "Super-Soldier Serum" injicerat i hans kropp och bombarderad av "vita rays". Resultatet från behandlingen blir en kropp så perfekt en kropp kan vara och fortfarande vara mänsklig. Rogers får även gå igenom ett intensivt fysiskt och taktiskt träningsprogram. Tre månader senare får han sitt första uppdrag som Captain America. Utrustad med sin oförstörbara sköld och sina stridskunskaper kämpar Captain America emot all världens orättvisor och ondska både som förkämpe för frihet och som ledare för Avengers.


| 2 november 2010 11:14 |