Film

Skribent

MovieZine

9 november 2023 | 16:20

Beyoncé intar svenska biodukar i december

"Renaissance: A Film by Beyoncé" skildrar artistens mål och hårda arbete som kreatör och producent bakom en framgångsrik turné.
Filmstaden bekräftar idag att "Renaissance: A Film by Beyoncé", som skildrar stjärnans Renaissance World Tour, kommer att spelas på bio från och med den 1 december.
 
Filmen skildrar resan för en rekordstor världsomspännande konsertturné med 56 konserter, i 39 städer och 12 länder – från starten med öppningskonserten i Stockholm till den stora finalen i Kansas City, Missouri. Den handlar om Beyoncés mål, hårda arbete, engagemang i varje del av produktionen, hur hon med kreativitet och målmedvetenhet skapar sin egen vision och fulländar sin konst.
 
Beyoncés turné mottogs med hyllningar av både internationella och amerikanska medier, och lockade mer än 2,7 miljoner fans från hela världen. Nu räknar man med att miljontals biobesökare också ska ansluta sig till dans- och musikfesten. Den 1 december får filmen premiär över hela världen.
 
Konserten kommer att visas torsdagar, fredagar, lördagar och söndagar. "Renaissance" kommer också att finnas tillgänglig i IMAX.
 
 
Biljetter finns nu att köpa på filmstaden.se.
| 9 november 2023 16:20 |