Spel

Skribent

Anders Eklöf

2 november 2022 | 09:30

Ben Stiller är Kratos i reklam för "God of War Ragnarök"

Vi ser även basketspelaren LeBron James och "Grease"-stjärnan John Travolta i den märkliga marknadsföringskampanjen för spelet.
Den 9 november släpps äntligen den efterlängtade uppföljaren "God of War Ragnarök" till Playstation 4 och Playstation 5, där vi får fortsätta Kratos och hans son Atreus ödesdigra resa genom den nordiska mytologin.
 
I en oerhört märklig reklamfilm för spelet får vi se skådespelaren Ben Stiller ("Zoolander", "Natt på museet") utklädd till Kratos, som håller någon sorts familjeterapi tillsammans med sin riktiga son, LeBron James ("Space Jam: A New Legacy") och John Travolta ("Grease", "Pulp Fiction").
 
Både "God of War" och "God of War Ragnarök" kretsar mycket kring den dysfunktionella far- och sonrelationen mellan Kratos och Atreus, så det är ett roligt grepp. Frågan är dock hur många extra exemplar det här kommer sälja?
 
 
 
Jag trodde aldrig att jag skulle få höra repliken "I think we call that a LeBreakthrough", men nu är vi här...
 
Det är nästan så att man skulle kunna tro att det här är en trailer för den kommande tv-serien på Amazon Prime Video, som görs tillsammans med Sony Pictures Television och Playstation Productions. Den görs av "The Expanse"-skaparna Mark Fergus och Hawk Osby samt "The Wheel of Time"-showrunnern Rafe Judkins.
 
"God of War Ragnarök" släpps den 9 november. Redan den 3 november kan du dock läsa vår recension av spelet, här på MovieZine.
 
Ser du fram emot spelet?
| 2 november 2022 09:30 |