Film

Skribent

Användare borttagen

25 mars 2019 | 15:00

Ben Affleck hoppas regissera igen i slutet av 2019

Vi vet att det inte kommer bli "The Batman" iallafall.
Ben Affleck är en väldigt upptagen man, vare sig det gäller filmroller eller möjliga projekt för honom att regissera. Nyligen hade Collider möjligheten att prata med honom i samband med premiären "Triple Frontier", delade han med sig lite vagt om vad hans plan kan vara för resten av 2019.
 
För några år sedan kom nyheten att en adaption av Agatha Christies "Witness for the Prosecution" var ett av flera projekt som Affleck hade tänkt regissera, och i fråga om det kommer vara nästa på tur svarar han:
 
- Jag vet inte om det kommer vara den nästa filmen. Jag har flertal saker under utveckling. Jag hoppas kunna filma något i slutet av denna år. Jag har ett par olika saker som är i diverse stadier, från utkast till färdiga manus. Vi får se vilken som går igenom och vilka som vill göra dem.
 
Vidare frågades han om alla projekt som är under utveckling är skrivna av honom, eller ifall han är villig att regissera någon annans filmmanus. Affleck förklarar:
 
- Det finns ett projekt där jag skriver om ett existerande manus. Ett annat är en bok som jag försöker sälja. Ett tredje har inget riktigt manus än, manusförfattaren jobbar på det. Det finns ett utkast som ska bli ett manus. Jag har alla dessa som alternativ att regissera. Men det är svårt att få en film gjord, och att hitta någon som vill samarbeta med dig och har samma vision. Det hjälper att ha många järn i elden.
 
 
De senaste tre regisserade filmerna av Affleck, "The Town", "Argo" och "Live by Night" var distribuerade av Warner Bros (som även kan ses som hans hemstudio), så kommer de även vara inblandade i denna eller kan möjligtvis Netflix vara ett nytt hem istället på grund av "Triple Frontier"?
 
- Ja du vet, en gammal vän till mig jobbar för Netflix och jag gillar verkligen dem nya vännerna som jag har träffat. Jag skulle vara glad att jobba där framöver. Ifall de vill ha mig, skulle jag vara överförtjust.
 
Ben Affleck är senast aktuell i hårdkokta "Triple Frontier", som finns tillgänlig på Netflix.
| 25 mars 2019 15:00 |