Film

Skribent

Alexander Kardelo

31 januari 2017 | 07:36

"The Batman" söker ny regissör

Ben Affleck kommer inte längre att regissera ”The Batman”.
Affleck debuterade som Batman i Zack Snyders ”Batman v Superman: Dawn of Justice” våren 2016. Han har länge hoppats både kunna spela huvudrollen i, och regissera, Batmans kommande solofilm. Så blir inte fallet, meddelar Variety.

- Det finns speciella karaktärer som älskas av miljontals. Att spela den här rollen kräver fokus, passion och det bästa jag kan prestera. Det har blivit tydligt att jag inte kan göra båda jobben på den nivå som krävs, säger Affleck.

Nu börjar jakten på en ny regissör till DC:s mastodontprojekt:

- Tillsammans med studion har jag bestämt mig för att hitta en partner, en regissör som kommer att samarbeta med mig på den här enorma filmen. Jag är fortfarande med, vi ska fortfarande göra den, men vi letar efter en regissör. Jag är extremt hängiven till det här projektet, och ser fram emot att göra detta för fans världen över.

Ja, det gäller att prioritera rätt. Även om vi gillar Affleck som regissör (och som Batman!), så visade hans nya gangsterthriller ”Live By Night” att det inte alltid blir så jättebra när han ska jonglera med flera jobb samtidigt. Det insåg även Warner Bros, som stöttar Afflecks beslut att lämna över registolen.

Vem ska ta över? Det ryktas redan om att Matt Reeves (”Apornas planet: Striden”) står först i kö, men även Matt Ross (”Captain Fantastic”) sägs vara aktuell.


Vem bore regissera "The Batman", tycker ni? Kom med era förslag nedan.
| 31 januari 2017 07:36 |