Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

23 juni 2016 | 22:00

Ben Affleck berättar om dynamiken mellan Batman och The Flash

"Det Ezra Miller gör är ungt, och roligt, och fullt av liv".
I "Batman v Superman: Dawn of Justice" mötte vi en dödligt allvarlig Batman, och filmen i stort fick mycket kritik för att ha varit alltför deppig och seriös. Det ska det nu bli ändring på i kommande "Justice League" och en stor del av anledningen bakom det ligger i att vi kommer att få träffa Ezra Millers The Flash. Ben Affleck berättar om relationen mellan Batman och The Flash i en intervju med Collider:

- Det Ezra Miller gör är ungt, och roligt, och fullt av liv, och hans karaktär är exalterad över vad gänget gör, så det blir en stark kontrast mot Batman, nästan som ett yin och yang -förhållande, i scenerna emellan dem. Det är inte det att Batman skyddar honom, men däremot fungerar han lite som en mentor. Om du frågade Ezra om det hade han nog sagt: "I helvete heller! Han är inte min mentor!". Men jag tycker att det är så, och det är definitivt roligt att spela. Och vad gör Batman runt en kille som är exalterad och positiv hela tiden? (skratt) Fattar du vad jag menar? Det är liksom inte alls hans naturliga sätt att vara, så det blir väldigt kul.

Han berättar också om hur alla nya skådespelare i filmen gjort något eget av karaktärerna de fått:

- Det har varit väldigt, väldigt häftigt. Alla har lagt in en viss typ av energi i sina karaktärer som verkligen känns distinkt. Helt plötsligt är det en helt annan typ av film än den senaste, för plötsligt så är det nu en ensemble-film. Det här är en film om en drös människor som är väldigt olika, med olika kvaliteter och karaktärer, och vi får se hur de arbetar tillsammans, och hur den här smältdegeln ser ut.

Tycker du att Ezra Miller är ett bra skådisval för The Flash?
| 23 juni 2016 22:00 |