Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

15 maj 2021 | 23:50

Bekräftat: Sista säsongen av "La Casa de Papel" är färdiginspelad

Netflix mest populära spanska originalserie, har spelat in sitt sista avsnitt till den avslutande femte säsongen.
Det som började med en komplicerad och spännande kupp går nu i mål som en familj, hälsar Netflix via en tweet på sitt officiella Twitter-konto - i samband med att man bekräftade att det sista avsnittet nu är färdiginspelat.
 
Premiären av "La Casa de Papel" (eller "Money Heist" som den kallas i engelsktalande länder) gick av stapeln redan 2017 på spansk tv. Men när Netflix plockade upp serien och lanserade den globalt blev den plötsligt en av streamingjättens mest populära tv-serier. Sedan den tredje säsongen så producerar Netflix serien helt och hållet själva, men den kommande femte säsongen markerar alltså slutet. 
 
 
När den fjärde säsongen av "La Casa de Papel" släpptes ifjol så gav 65 miljoner hushåll serien en chans under de fyra första veckorna. Nu återstår det bara att se om Alex Pina (seriens skapare) kommer att lyckas knyta ihop de lösa trådarna på ett tillräckligt bra sätt, för att hålla de många fansen nöjda. Det är däremot fortfarande oklart exakt när Netflix planerar att släppa seriens sista avsnitt.
 

Läs också: Netflix avslöjar ny superhjältefilm baserad på "Ultraman"

 
Kommer du att ge den sista säsongen av "La Casa de Papel" en chans? Kommentera gärna nedan!
| 15 maj 2021 23:50 |