Serie

Skribent

Anders Eklöf

14 juli 2021 | 11:18

Bekräftat: "Loki" får en andra säsong på Disney+

Disney Plus-serien "Loki" får en andra säsong, vilket gör den till den första MCU-serien som officiellt får en fortsättning.
Innan "Loki" fick vi tv-serierna "WandaVision" och "The Falcon and the Winter Soldier" på Disney+, som både är avslutade efter sin första säsong och troligtvis inte kommer få några fortsättningar på streamingtjänsten.
 
Lättare spoilervarning för de som inte har sett det sista avsnittet av den första säsongen av "Loki": 
 
Under eftertexterna på det sjätte och sista avsnittet av "Loki", får vi dock vet att serien kommer få en fortsättning, vilket gör den till den första MCU-serien som får en andra säsong. 
 
 
I en intervju med sajten TV Line sa tidigare Marvel-chefen Kevin Feige att alla planer på att fortsätta en serie för fler avsnitt "kommer dikteras av berättelsen". 
 
- Det roliga med MCU är korsningen mellan serier och filmer. Ibland fortsätter en tv-serie i en andra säsong, och ibland i en film och sedan tillbaka till en serie, sa han då. 
 
"Loki" handlar om antihjälten med samma namn (spelad av Tom Hiddleston), som efter att ha snott tesserakten i "Avengers: Endgame" blir häktad av The Time Variance Authority. Organisationen, som har som uppdrag att styra flödet i tidslinjen, skickar iväg Loki och agenten Mobius (Owen Wilson) för att stoppa andra farliga avvikelser som skapar kaos på den "heliga tidslinjen". 
 
När den andra säsongen av "Loki" dyker upp på Disney+ är i nuläget oklart, men innan dess har vi åtminstone filmerna "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings", "Eternals" och "Spider-Man: No Way Home" att se fram emot under 2021. 
 
Vad tycker du om "Loki"? 
| 14 juli 2021 11:18 |