Film

Skribent

MovieZine

22 januari 2020 | 11:12

Beck snart tillbaka: 4 nya filmer med premiär 2020

Inom kort börjar inspelningen av fyra nya Beckfilmer, som får streamingpremiär på C More redan i höst.
I februari inleds inspelningen av den 39:e Beck-filmen i ordningen. När inspelningen är avslutad till midsommar kommer totalt 42 Beck-filmer med Peter Haber i huvudrollen att ha producerats, enligt ett pressmeddelande från TV4.

- Grattis alla Beck-fans där ute - och jag vet att vi är många som är det! Det här känns så otroligt kul. År efter år är Beck-filmerna i den absoluta toppen över vad våra användare på C More ser mest av, och därför är jag så glad för att vi redan i slutet av 2020 kommer att kunna bjuda på nya filmer, säger Niva Westlin Dahl, exekutiv producent.

De nya filmerna blir en direkt fortsättning på där vi lämnade Beck-gruppen sist. Martin Beck (Peter Haber) är numera en högt uppsatt chef. Alexandra Beijer (Jennie Silfverhjelm) leder arbetet i gruppen med Steinar Hovland (Kristofer Hivju), Oskar Bergman (Måns Nathanaelson), Ayda Cetin (Elmira Arikan) och Jenny Bodén (Anna Asp) vid sin sida. Ett kärt återseende är även Martins dotter (Rebecka Hemse) och Grannen (Ingvar Hirdwall).
 
För regi står Pontus Klänge ("Springfloden") och Lisa Ohlin ("Simon och ekarna"). Film 39 väntas ha premiär på C More senare i höst. Det finns ännu ingen information om premiär på TV4.
| 22 januari 2020 11:12 |