RYKTE

Skribent

Robin Hakanen Martio

28 februari 2019 | 13:00

Minst fyra skurkar i "The Batman", enligt rykten

Det talas mycket om Matt Reeves reboot, vars bemantlade hjälte verkar få fullt upp med flertalet fiender. Vare sig det stämmer eller inte, återstår att se.
De beryktade tillskottet av superskurkarna i "The Batman" kanske dock inte bara är löst prat, då det kommer från två olika källor. Möjligtvis har produktionen (som har premiär under sommaren 2021) fått uppsving av "Wonder Woman" och"Aquamans" framgång, efter ett antal mer eller mindre misslyckade DC-projekt.

Den första källan är Mark Hughes, som skriver för Forbes. Han berättar att det handlar om flertalet skurkar som kommer att vara med i filmen, bland annat Penguin. Så här skrev han i ett twitter-inlägg:

- "The Batman" är fylld med superskurkar, inte bara en eller två (som jag skrev i januari i Forbes). Jag känner till tre av dem med säkerhet, plus att det tillkommer fler som utgör Gothams invånare i biroller och cameoroller.

Fansajten Batman On Film, redogör också ryktet att det handlar om ett antal skurkar. Bill "Jett" Ramsey som grundade sidan för 20 år sedan, svarade på en rad frågor från läsarna, där han bland annat staterade att det "är minst fyra skurkar".

Vad vi dock vet är att Ben Affleck inte längre kommer att axla rollen som superhjälten, och producenterna vill förmodligen hålla filmerna "Batman V Superman: Dawn of Justice" och "Justice League" på avstånd.

Reeves som har fått jobbet att styra upp den nya filmen har bland annat regisserat "Cloverfield" (2008), och senast den riktigt snygga "War for the Planet of the Apes" (2017).
 
Vilka skurkar skulle ni vilja se i "The Batman"? Kommentera nedan.
| 28 februari 2019 13:00 |