Film

Skribent

Thomas Linnaeus

2 januari 2023 | 18:01

“Batgirl”-skådisen visar upp bilder från det skrotade projektet

Leslie Grace som skulle spela Batgirl har lagt upp nya bilder på sin kostym från den skrotade filmen.
Tidigare i augusti skrotade HBO flera av sina kommande produktioner. En av dessa var “Batgirl” som skulle vara en förlängning av Zach Snyders DC-universum med Tim Burtons “Batman” (Michael Keaton) tillbaka som den mörka riddaren.
 
Leslie Grace spelade titelrollen och häromdagen la skådespelaren upp bilder på sin kostym från den skrotade filmen via Instagram. Vi får se Batgirl äta snabbmat och även posera tillsammans med Brendan Fraser som skurken Firefly.
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
I samband med att “Batgirl” skrotades uttalade sig VD:n för Warner Bros. Discovery (som äger HBO), David Zaslav om projektet:
 
- Vi kommer inte att lansera en film förrän den är klar. Vi kommer inte att lansera en film för att uppfylla en viss kvot. Och vi kommer inte att släppa en film om vi inte tror på den. Särskilt med DC, där vi tror att vi vill svänga helt, höja insatsen och fokusera mera.
 
Efter det uttalandet har regissören James Gunn och producenten Peter Safran blivit anlitade att ta över DC:s superhjälteuniversum och de har redan hunnit med att sparka Henry Cavill (som spelade Stålmannen). Gissningsvis vill de påbörja DC-universumet på nytt.
 
Borde “Batgirl” släppas eller är det dags att DC börjar om på nytt?
| 2 januari 2023 18:01 |