Film

Skribent

Alexander Kardelo

10 augusti 2021 | 08:10

Bam Margera stämmer gänget bakom "Jackass"

Jackass-stjärnan kritisk mot hur han fick sparken från den kommande filmen.
Den före detta "Jackass"-medlemmen stämmer sina tidigare kollegor - och påstår att han sparkades från den kommande filmen "Jackass Forever" på felaktiga grunder.

Variety skriver att Bam Margera fick sparken förra hösten, då han testats positivt för adhd-medicinen Adderall - vilket strider mot det "hälsokontrakt" som han skrivit på. Själv menar han att han lurades till att skriva på kontraktet utan att hans advokat fick en chans att läsa det. Stämningsansökan riktar sig mot Paramount och producenterna Johnny Knoxville och Spike Jonze.

"Paramounts omänskliga behandling av Margera kan inte tillåtas. Margera utsattes för psykologisk tortyr i form av ett bluffkontrakt, och sedan omedelbart avskedad på grund av sitt medicinska tillstånd", står det att läsa i stämningen.

Margera, en av originalmedlemmarna i Jackass-gruppen, har åkt in och ut på rehab flera gånger under de senaste åren. Johnny Knoxville kommenterade situationen redan i maj i en intervju med GQ: "Vi vill att Bam ska vara lycklig, frisk och få den hjälp han behöver."
 
 
"Jackass Forever" släpps på bio i höst.
| 10 augusti 2021 08:10 |