Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

6 augusti 2015 | 13:00

"Bad Boys 3" och 4 är på väg

Lowrey och Burnett återvänder i två nya uppföljare.
Sony har officiellt utannonserat att två nya filmer i "Bad Boys"-serien ska filmas. Premiärdatum för "Bad Boys 3" blir i februari år 2017, och "Bad Boys 4" kommer i juli år 2019.

Martin Lawrence, som spelar Marcus Burnett i filmerna, sa såhär till Conan O'Brien i augusti förra året om chanserna för en uppföljare:

- Jag tror att det är på gång, ja. Jag talade med Jerry Bruckheimer igår och han sa att det var på riktigt, de jobbar på manuset och allt ser bra ut.

Jerry Bruckheimer själv har tidigare sagt att "Bad Boys"-uppföljarna är offer för riktigt dålig tajming:

- Det är så lustigt för vi lyckas göra så att Sony blir väldigt upphetsade över att göra filmen, men så är Will Smith upptagen med att göra andra filmer. Och sen, när Will är klar med dem och kommer tillbaka och själv är taggad på att göra filmerna så säger Sony istället: "det kanske inte är rätt tid att göra det här just nu". Och sen, när "Ride Along" kom ut och blev en stor succé, blev Sony igen sugna på att göra filmerna men då var Will återigen upptagen med andra projekt. Det handlar om att försöka få ihop alla just nu. Vi jobbar på manuset. Vi hoppas och tror att vi kommer att göra filmerna.

I juni började det ryktas om att Joe Carnahan var aktuell för att regissera filmerna. Han är känd för "The Grey", "Narc", "Smoking Aces" och "The A-Team", så han har ett hyfsat grepp om action åtminstone, men inget är officiellt klart angående regissör än så länge.
| 6 augusti 2015 13:00 |