Serie

Skribent

MovieZine

6 februari 2024 | 20:10

Nästa avsnitt av "True Detective" kan släppas tidigare än väntat

HBO bjuder tittarna på en överraskning redan till helgen.
Den fjärde säsongen av "True Detective" har blivit tv-årets första stora snackis. Jodie Foster spelar envis Alaska-polis som får det hett om öronen i kylan, när ett gäng forskare hittas frusna till döds. Mordgåtan kompliceras ytterligare av spökerier och andra oförklarade inslag som fått tittarna att undra - har den populära serien sneglat för mycket åt "Arkiv X" helt plötsligt?
 
Vi är hur som helst fast. Den här säsongen ser ut att bli den mest fängslande sedan den första sändes för snart tio år sedan. Och det låter som att fortsättningen kommer tidigare än väntat - om vi har tur...
 
Det femte avsnittet visas nämligen i USA redan på fredag kväll (vanligtvis söndagar). Detta för att inte krocka med sportevenemanget Super Bowl på söndagskvällen. Det rapporterade Variety.
 
"True Detective: Night Country" brukar komma upp på svenska HBO Max dagen efter amerikansk sändning. Så om inget ändras kan vi få en ny dos kalla kårar redan nu på lördag. (HBO Max har dock inte bekräftat om ändringen också gäller för Sverige, eller om de håller sig till schemat och släpper avsnitt 5 på måndag.)
 
Nu är iallafall upplösningen nära. Bara två avsnitt återstår på den fjärde säsongen - det sjätte och sista släpps 19 februari.
 
 
 
Hur går era teorier kring den nya säsongen av "True Detective"? Är det bättre eller sämre än de föregående? Tyck till nedan.
| 6 februari 2024 20:10 |