Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

30 september 2015 | 22:00

"Avengers: Infinity War" blir slutet för Avengers som vi känner dem

Radikala förändringar på gång, enligt Marvel.
Varning för "Age of Ultron"-spoilers! Läs vidare på egen risk om du ännu inte sett filmen.

I slutet av "Avengers: Age of Ultron" visades ett nytt gäng Avengers upp. Nästan i alla fall. Hulk, Thor, Iron-Man och Hawkeye gav sig alla av åt sina egna håll och lämnade plats för Vision, Scarlet Witch, Falcon, War Machine tillsammans med veteranerna Black Widow och den nye ledaren Captain America.

Under en frågestund med Marvel-chefen Jeremy Latcham gav han svar på några frågor kring vad kommande "Infinity War" kommer få för inverkan på framtidens Avengers.

- Jag tror definitivt att det här är slutet på den upplagan av Avengers som vi känner till nu. Ingen vet exakt vad som kommer att hända i "Infinity War" ännu, men jag tror att den här versionen av gruppen, som vi började hinta om i slutet av "Age of Ultron", kommer att evolvera.

Greppet att rotera gruppmedlemmarna i Avengers är taget rakt ur serietidningarna, säger han.

- En sak vi älskar med serietidningarna är att gruppen alltid är skiftande och att nya personer kommer in, och att du kan börja läsa en Avengers-tidning 10 år senare och inte känna igen en enda person på omslaget. Med idéerna och idealen är det som gör Avengers till Avengers, och de finns fortfarande kvar. Vi får nu se den här gruppen rädda universum och vi får se vad som händer med dem. Det handlar inte om slutet på Marvels cinematiska universum, men jag tror att det definitivt är slutet för en del av det. Vi håller fortfarande på att reda ut det just nu.

"Avengers: Infinity War" är uppdelad i två delar och regisseras av bröderna Joe och Anthony Russo som tidigare legat bakom "Captain America: Winter Soldier". Första delen landar år 2018.

Vilken Avenger vill du helst ha kvar?
| 30 september 2015 22:00 |