rykte

Skribent

Alexander Kardelo

17 mars 2023 | 16:45

”Avatar 3” kan bli nio timmar lång - och släppas som serie på Disney+!

Galna rykten direkt från hemliga källor på planeten Pandora.
Vi vet ju redan att James Cameron gillar låååånga filmer. Både ”Titanic” och ”Avatar: The Way of Water” är en bit över tre timmar långa. Men det är ingenting emot vad ”Avatar 3” kan bli.
 
Ryktet säger att det planeras en nio timmar lång version av den tredje ”Avatar”-filmen. Den kommer isåfall att släppas som miniserie på Disney+, komplett med sina ambitiösa specialeffekter och allt på plats. Låter dyrt!
 
Självklart ska ”Avatar 3” först upp på bio i en betydligt kortare version. James Cameron sägs planera att klippa tv-serien först, och sedan klippa ned den till en långfilm.
 
Rapporten kommer från podcasten The Hot Mic och scoop-maskinen Jeff Sneider som brukar ha tillgång till goda källor. Det här låter kanske lite för knäppt för att vara sant - men är det någon som inte räds en episk utmaning så är det väl James Cameron. Och de höga intäkterna för ”Avatar: The Way of Water” - snart uppe i svindlande 2,3 miljarder dollar på bio - borde motivera Disney till att vilja kräma ut så mycket ”Avatar” som möjligt.
 
Biopremiären för ”Avatar 3” är just nu satt till julen 2024. Vi förväntar oss att ”Avatar: The Way of Water” släpps på streaming på Disney+ någon gång i vår.
| 17 mars 2023 16:45 |