Film

Skribent

Alexander Svensson

9 april 2024 | 16:00

Återvänd till Arrakis nästa vecka - "Dune: Part Two" släpps digitalt!

Warner Bros har dessutom gett oss ett datum för den storslagna succéfilmens blu-ray debut.
Denis Villeneuves “Dune: Part Two” har förtrollat stora delar av världen med sin dramatiska berättelse och storslagna bildspråk. Filmen finns fortfarande att se på bio där den i skrivande stund spelat in 665 miljoner dollar världen över. Nu börjar Warner Bros sikta in sig på nästa marknad för filmen: den digitala.
 
Det står nu klart att “Dune: Part Two” kommer att finnas att köpa digitalt redan nästa vecka: den 16 april släpps den på de vanliga digitaltjänsterna, exempelvis SF Anytime. Och inte nog med det - Warner har också bekräftat ett filmen släpps på blu-ray bara lite drygt en månad senare - den 21 maj.
 
 
För dig som inte vill köpa filmen utan hellre väntar på att den ska flytta in på HBO Max (eller bara Max, som tjänsten snart kommer att heta) får dock hålla andan lite till. Gissningsvis sker streamingpremiären någon gång kring sommaren, men ett spikat datum har inte offentliggjorts ännu.
 
Nyligen bekräftades det också att "Dune: Part Two" inte blir det sista vi ser av Paul Atreides och sandmaskarna: "Dune: Part Three" är på gång!
 
Kommer du att köpa “Dune: Part Two” digitalt eller på blu-ray, eller väntar du på streamingpremiären?
 
| 9 april 2024 16:00 |