Serie

Skribent

Henrietta J:son Eskelin

22 juni 2016 | 07:30

"Arrow" har hittat sin nästa skurk bland "Walking Dead"-skådisarna

Och gangster-skurken blir någon i stil med Stringer Bell i "The Wire". Här är allt om karaktären och rollsättningen!
Om du gillade Idris Elbas gestaltning av Stringer Bell i "The Wire" kan det vara dags att plocka upp "Arrow", om du inte redan har gjort det. Nästa säsong kommer nämligen att bjuda på en ny skurk inspirerad av Stringer Bell. Välkomna Tobias Church, som ska spelas av Chad L. Coleman, a.k.a Tyreese från "The Walking Dead".

Tobias Church är namnet på den nya gangster-skurken som enligt IGN kommer att introduceras i säsongspremiären för att sedan dyka upp genom säsong 5 med målet att förena och leda alla ondingar i Star City. Likt ett rovdjur kommer han att försöka förgöra Oliver Queen, som utgör ett hot mot gangsterns business.

Chad L. Coleman har alla förutsättningar att göra karaktären rättvisa, eftersom han spelade i "The Wire" tillsammans med Idris Elbas Stringer Bell. "Arrow"-skådisen Stephen Amell har också sagt tidigare till Variety att säsong 5 går tillbaks till seriens rötter: mindre magi. Det gör bara Tobias Church ännu otäckare om han fullkomligt saknar superkrafter, eftersom meta-människor besitter en massa svagheter som kan användas emot dem och magiker är beroende av verktyg för att använda sin magi. Det verkar som att Arrow kommer att tvingas förlita sig på gammal hederlig överlistning och strategi för att slåss mot den här skurken!

Vad tror du om "The Walking Deads" Chad L. Coleman som nästa "Arrow"-skurk?
| 22 juni 2016 07:30 |