Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

29 januari 2016 | 16:00

Är Dumbledore med i "Fantastiska vidunder och var man hittar dem"?

Michael Gambon verkar ha försagt sig.
I sommar har det gått fem år sedan den senaste Harry Potter-filmen hade premiär, men en som inte verkar vilja lägga upplevelsen bakom sig är Dumbledore själv, Michael Gambon. Han skulle tvärtom gärna vara med i kommande "Fantastiska vidunder och var man hittar dem" om han bara fick chansen.

I en intervju med Express sa han nämligen:

- Jag vill vara med i den, ja. De har en Dumbledore. De kommer att ha en ung Dumbledore, inte sant? Men jag hade kunnat spela hans far. De hade kunnat ha med mig i en flashback. Kan du nämna det för dem om du ser dem? Jag skulle vilja vara hans far.

Visst låter det som att vi kan vänta oss en ung Dumbledore i David Yates film? Bara tio månader kvar innan vi får svaret...

"Fantastiska vidunder och var man hittar dem" handlar om magizoologen Newt Scamander som reser världen runt för att undersöka magiska djur, och filmen kommer att utspelas i New York 70 år innan händelserna i den första Harry Potter-boken/filmen. Eddie Redmayne spelar huvudrollen och han får sällskap av bland andra Colin Farrell och Katherine Waterston. Premiär blir i november, och här är den första teasertrailern:

| 29 januari 2016 16:00 |