Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

8 december 2017 | 01:00

Är du redo för julavsnitt och vinterfinal av "Riverdale" nästa vecka?

Nästa avsnitt är det sista innan "Riverdale" stänger ned och går på jullov, förbered er på Black Hoods återkomst och mängder av julpynt med ny trailer.
"Riverdale" dök upp med sin första säsong redan i januari i år, och nu är vi snart klara med första halvan av den andra säsongen. Det har gått fort, men för egen del så har jag förälskat mig i "Riverdale"-världen.
 
En riktig ungdomsserie, som plockade hem 6 vinster av 7 möjliga i Teen Choice Awards tyngsta kategorier tidigare i år. Ungdomsserie eller inte... det finns tillräckligt mycket där i bakgrunden, en medvetenhet om vad de sysslar med, för att locka publik långt upp i åldrarna.
 
"Riverdale" är utan tvekan en av de snyggaste serierna som rullar för tillfället, allt (och alla) ser helt perfekt ut. Visst, vi får en hel del överspel från skådespelare som fortfarande är nya. Veronica Lodge (en av huvudrollerna) spelas exempelvis av Camila Mendes som gör sin skådespelardebut i serien - men hon gör ändå ett grymt jobb enligt mig!
 
Det är ändå något särskilt med "Riverdale" som har fått mig, och många andra, på fall. Även om jag inte riktigt kan sätta fingret på det - kanske kan någon av er hjälpa mig lyfta fram vad ni gillar bäst med serien?
 
Nästa vecka är det i alla fall dags för "mid-season finale"-avsnittet ("mellan-säsongsfinalen"), sista avsnittet innan serien går på jullov så att säga. "Silent Night, Deadly Night" verkar bjuda på en hel del julpynt, julklappar och the Black Hoods återkomst - något säger mig att en extremt jobbig cliffhanger lurar bakom hörnet.
 
 
"Riverdale" är tillbaka den 18 januari med de sista tolv avsnitten för säsongen, men först ska vi alltså fira lite jul med våra Black Hood-terroriserade favoritkaraktärer i "Silent Night, Deadly Night".
 
Kommer ni att fortsätta titta på "Riverdale"? Vad gillar ni bäst med serien? Kommentera gärna nedan!
| 8 december 2017 01:00 |