Film

Skribent

MovieZine

24 maj 2024 | 11:05

Är du redo för ett 22 timmar långt Harry Potter-maraton på bio?

Vilket elixir behöver jag för att hålla mig vaken?
Lördagen den 3 augusti väntar en oförglömlig upplevelse för alla Harry Potter-entusiaster. Nordisk Film Bio anordnar ett episkt maraton och visar samtliga åtta filmer i följd.
 
Totalt 22 timmar av Harry Potters magiska värld väntar för besökare till visningarna i Uppsala och Malmö. Resan till Hogwarts startar kl. 10 lördagen den 3 augusti och avslutas morgonen efter. Fredrik Andersson, marknadsansvarig på Nordisk Film Bio är entusiastisk inför maratonvisningen:
 
- Vi ser fram emot att välkomna Harry Potter-fans från hela landet till våra biografer i Uppsala och Malmö. Det här är ett unikt evenemang och tillsammans med våra maratonbesökare ska vi skapa ett minne för livet!
 
Gryffindor eller Slytherin? Vid bokning av maratonbiljetten för 399 kr kan besökarna även välja vilket elevhem man vill tillhöra. Vilket elevhem som blir störst avslöjas först under maratonvisningen. (Saknar man magiska förmågor finns även en särskild mugglarbiljett att boka.) Under det 22 timmar långa filmmaratonet väntar såklart flera pauser för att fylla på med ny energi i form av mat och bensträckare.
 
 
Detta är sommarens andra filmmaraton på Nordisk Film Bio. På midsommardagen visas, för andra året i rad, "Sagan om ringen"-trilogin inför välfyllda salonger. I Uppsala har man även fått lägga till en extravisning.
| 24 maj 2024 11:05 |