Film

Skribent

Användare borttagen

27 mars 2019 | 13:30

"Aquaman"-skurken kommer inte ersätta gamla "Candyman"

Kan detta innebära en återkomst för en viss skräckikon?
Tidigare fick vi veta att "Aquaman"-elakingen Yahya Abdul-Mateen II skulle vara med i den nya "Candyman", och det ser ut som att vi har fått lite mer info kring hans roll. 
 
Collider hade möjligheten att ha ett litet snack med regisörren Nia DaCosta ("Little Woods"), där hon hade detta att säga om castingen av Abdul-Mateen II:
 
- Detta har blivit en aningen felrapporterat. Jag kan inte säga vad som händer i filmen för vi vill hålla det som en överraskning, men han ersätter inte Tony Todd. När nyheten rapporterades så tänkte jag: "jag vet inte vad jag ska säga om detta. Det här är inte rätt."
 
Med dessa kommentarer skapas några frågetecken. Kommer rollen som Abdul-Mateen II spelar vara en helt annan karaktär från mytologin, och kan detta innebära att vi får ett besök av Tony Todd igen?
 
"Candyman" ses som en "spirituell uppföljare" av originalfilmen från 1992, med Jordan Peele ombord som både producent och medförfattare (tillsammans med Win Rosenfeld). Inget premiärdatum är satt i Sverige, men "Candyman" kommer jaga det amerikanska folket 12 juni 2020. 
| 27 mars 2019 13:30 |