Film

Skribent

Sebastian Lind

15 juli 2021 | 22:45

Antonio Banderas klar för stjärnspäckade "Indiana Jones 5"

Antonio Banderas är nästa tunga namn som är klart för kommande "Indiana Jones 5". Indys kommande äventyr ser du på biograferna den 29 juli 2022, om allt går som tänkt.
Nu är det klart att Antonio Banderas är nästa stjärna att bli klar för den äventyrliga arkeologens efterlängtade comeback i "Indiana Jones 5", skriver Deadline. Antonio Banderas är Oscarsnominerad för sin roll i spanska dramat "Pain and Glory", och sågs nyligen också i "The Hitman's Wife's Bodyguard". Han medverkar också i Sonys kommande "Uncharted"-film, baserad på den populära tv-spelsserien till Playstation.
 
Utöver att Harrison Ford är tillbaka som den ikoniska Indiana Jones är det även känt att bland annat Mads Mikkelsen, Phoebe Waller-Bridge, Boyd Holbrook och Shaunette Renée Wilson medverkar i "Indiana Jones 5".
 
Steven Spielberg, som regisserat de fyra första delarna, har överlåtit regissörsrollen till James Mangold. Även på ljudsidan är det välbekanta namn, då John Williams återvänder för att komponera filmens musik.
 
Om allt går som planerat släpps "Indiana Jones 5" lös i biosalongerna lagom till den 29 juli nästa år. Förutom alla namn är detaljerna så gott som obefintliga om vad filmen faktiskt ska handla om. "Den som lever får se", som det uttjatade gamla ordspråket lyder.
 
Vad tror du om Indiana Jones comeback – topp eller flopp? Kommentera nedan!
| 15 juli 2021 22:45 |