Film

Skribent

MovieZine

29 maj 2014 | 21:01

Antoine Fuqua erbjuden "Magnificent Seven"-remake

"The Equalizer"-regissören har även fått erbjudande att regissera thrillern "Narco Sub" och "The Equalizer 2".

Sony Pictures är så säkra på succé för actionthrillern "The Equalizer" att de i februari gav grönt ljus till uppföljaren. Regissören Antoine Fuqua som drog in sköna stålar med "Olympus Has Fallen" har nu fått tre filmerbjudanden att fundera över och de är "Narco Sub", "The Equalizer 2" och "Magnificent Seven"-remaken.

Att Sony vill ha kvar Fuqua för att även göra uppföljaren till "The Equalizer" är ingen större överraskning. Men de får konkurrens av MGM som vill ha Fuqua i registolen till deras planerade "Magnificent Seven"-remake. Dessutom har Fox erbjudit Fuqua att regissera thrillern "Narco Sub".

Enligt Hollywood Reporter handlar "Narco Sub" om en gangsterkung som tvingar en vanärad sjöofficer att använda sig av en ubåt för att smuggla kokain. Remaken av "The Magnificnt Seven" kommer att vara en uppdaterad version av John Sturges westernklassiker, där vi får se några revolvermän som  gör vad de kan för att skydda invånarna från banditer.

Vilket av projekten Fuqua väljer återstår att se. För närvarande håller han på med dramat "Southpaw". Närmast är Fuqua bioaktuell med "The Equalizer" som får premiär 26 september.

| 29 maj 2014 21:01 |