Film

Skribent

Josefine Krischausky

12 oktober 2021 | 13:00

Anthony Hopkins återförenas med Florian Zeller för "The Son"

"The Father"-regissörens nya film, som även har Hugh Jackman, Vanessa Kirby och Laura Dern i rollerna, blev nyligen färdiginspelad.
"The Son", den tematiska uppföljaren till Florian Zellers hyllade drama "The Father", fortsätter att lägga till starka namn på sin redan stjärnfyllda rollista. The Wrap skriver att ingen mindre än Anthony Hopkins kommer medverka i filmen, och därmed återförenas med regissören som bidrog till att han fick sin andra Oscar. 
 
Precis som "The Father" är "The Son" baserad på en av Zellers teaterpjäser. Handlingen följer ett par, i filmen spelade av Hugh Jackman och Vanessa Kirby, vars liv vänds uppochner när mannens exfru (Laura Dern) plötsligt dyker upp med deras tonårsson.
 
Exakt vem Hopkins kommer att spela är inte avslöjat, men enligt Zeller ska det ha varit väldigt viktigt att få ha med honom även i denna film.
 
– Efter vår resa med "The Father" kunde jag inte göra en annan film utan Anthony. Han var den första att läsa manuset till "The Son", eftersom en av dess karaktärer skrevs speciellt för honom, säger regissören i ett uttalande.
 
Inspelningarna av "The Son", som har tagit plats i London, New York och Frankrike, ska nyligen ha avslutats. När filmen förväntas få premiär är däremot inte bekräftat ännu.
 
Hur ser dina förväntningar ut inför "The Son"? 
| 12 oktober 2021 13:00 |