Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

21 november 2017 | 13:30

Harley Quinn ska få en animerad tv-serie

Margot Robbie, som spelade Harley Quinn senast i "Suicide Squad", ska tillfrågas om att låna ut sin röst till den animerade huvudkaraktären.
DC Entertainments egna digitala streamingtjänst har beställt en första säsong av serien om "Harley Quinn", rapporterade THR under natten.
 
Den animerade serien ska följa Harley efter att hon bryter sig loss från Jokern och försöker att slå igenom på egen hand, som kriminell "queenpin", i Gotham City.
 
Poison Ivy är den enda som har nämnts vid namn specifikt, men flera andra kända DC-skurkar kommer också dyka upp under de 26 (halvtimmeslånga) avsnitten - som den första säsongen kommer att bestå av.
 
 
Margot Robbie, som spelar Harley Quinn i DC:s live-actionfilmer, kommer att tillfrågas om att låna ut sin röst även till den animerade versionen av karaktären. Det är däremot ännu oklart om hon kommer att ha tid för detta, med tanke på hennes redan packade schema.
 

Läs också: Äntligen! ”Star Wars” blir tv-serie

 
Serien skapas av Justin Halpern, Patrick Schumacker och Dean Lorey som tidigare skapat serien "Powerless" tillsammans. DC Entertainments egna streamingtjänst kommer att lanseras under 2018 - i direkt konkurrens med Disneys egna streamingtjänst som också ska lanseras nästa år.
 
Är du sugen på en animerad vuxenserie om "Harley Quinn"? Kommentera gärna nedan!
| 21 november 2017 13:30 |