Film

Skribent

Thomas Linnaeus

13 juni 2023 | 19:00

Amy Schumer hånar Alec Baldwin i ny standup-show på Netflix

Komikern har redan skämtat om dödsskjutningen på inspelningen av "Rust" och nu fortsätter hon att håna skådespelaren.
Amy Schumer är aktuell med den nya standup-specialen “Emergency Contact” på Netflix. Här skämtar hon om allt möjligt och ett av hennes ämnen är just Alec Baldwin, skriver Variety. Dels gör Schumer sig lustig över Baldwins fru, som tidigare antytt att hon har spanskt påbrå:
 
- Hilaria från Spanien är faktiskt Hillary från Boston. Den här kvinnan är inte på något sätt spansk - hennes föräldrar är inte från Spanien, ingen i hennes liv är från Spanien. Den här kvinnan har, sedan hon träffade sin man, låtsas vara från Spanien och nu har hennes man skjutit någon. Och ingen av dem verkar ha några problem med varandras brister!
 
Tidigare har komikern hånat Alec Baldwin för dödsskjutningen under inspelningen av western-filmen "Rust":
 
- Jag vill inleda dessa Oscars-skämt med att säga att min advokat avrådde mig från att dra dem. Så berätta inte för någon och bli inte arg på mig. Är “Don't Look Up” namnet på en film? Mer som att man inte ska “don’t look down” i pipan på Alec Baldwins hagelgevär.
 
Schumer var med och programledde Oscarsgalan 2022, tillsammans med Regina Hall och Wanda Sykes. Här skulle hon egentligen dragit “Rust”-skämtet, men hon tilläts inte göra det.
 
Vad tycker du om Amy Schmers humor?
| 13 juni 2023 19:00 |