Film

Skribent

Andreas Samuelson

25 mars 2011 | 12:01

"American Reunion" har en story

Detaljer om handlingen till uppföljaren med originalgänget från "American Pie" har släppts och det handlar inte oväntat om en skolåterträff.

Whatsplaying rapporterar att karaktärerna i filmen återvänder till East Great Falls för en återförening i skolan där de minns gamla goda tider men inser att de inte längre är tonåringar. Gamla sportfånen Oz (Chris Klein) har blivit en rik höjdare som bor i Malibu och medverkar i en dansshow på TV.

Hans flickvän är bara ute efter hans pengar medan exet Heather (Mena Suvari) dejtar en äldre kirurg som försöker bete sig yngre. Stifler (Seann William Scott) har det värre, med ett vikariejobb där hans chef terroriserar honom och allmän otur med tjejer.

Jim (Jason Biggs) är gift men blir inblandad i ett kärleksdrama när hans gamla granne blir kär i honom och hennes pojkvän blir rasande av svartsjuka. Och världsvane Finch (Eddie Kaye Thomas) får ihop det med en het bartender som brukade spela i Michelles (Alyson Hannigan) bandorkester.

Även om endast Scott, Biggs och Eugene Levy (som spelar Jims pappa) är klara för filmen så är tanken att rollsätta samtliga skådespelare från originalfilmen.

| 25 mars 2011 12:01 |