Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

8 juli 2020 | 15:55

Första trailern inför den efterlängtade "The Boys"-säsongen är här

Efter att tidigare ha släppt säsongens tre första minuter och en superkort teaser får vi äntligen en ordentlig titt på den efterläntade nya säsongen.
Den efterlängtade andra säsongen av "The Boys" får premiär den 3 september - och nu har Amazon Prime äntligen släppt vår första ordentliga trailer.
 
Fram tills nu har det varit relativt oklart vad den nya säsongen skulle handla om, mer än att den nya hjälten Stormfront skulle introduceras. Men baserat på trailern råder det nu ingen tvekan om att Billy Butcher och hans "The Boys" kommer att få spendera säsongen som några av planetens mest eftersökta personer.
 
 
Seriens skapare Eric Kripke har enligt ComicBook även bekräftat att vi har en kortfilm vid sidan av den nya säsongen att se fram emot.
 
- Vi kommer att släppa en ganska stor sak eftersom vi hade en hel storyline i det andra avsnittet som togs bort. Det är inte direkt en spoiler att avslöja att Butcher saknas när säsong två drar igång för att sedan dyka upp igen. I avsnitt två hade vi från början tänkt ha med något som avslöjade var han befann sig och vad han gjorde där. Men det passade i slutändan inte riktigt ihop med det avsnittet eftersom det fick Butchers berättelse att kännas mindre mystisk och spännande, samt att det drog ned tempot på avsnittet på ett sätt som inte passade in. Men vi hade ändå scenerna och har satt ihop en kortfilm, som vi kommer att kalla för "Butcher", så att vi kommer kunna släppa det ändå, berättar Kripke.
 

Läs också: Håll tyst om du hatade "The Boys". Skådisarna läser dåliga recensioner

 
Är du peppad på att få ta del av fortsättningen av "The Boys" och kortfilmen "Butcher"? Kommentera gärna nedan!
| 8 juli 2020 15:55 |