Serie

Skribent

Alexander Kardelo

12 september 2023 | 08:30

Tittarna har fastnat för Netflix nya thrillerserie: "Man blir helt mindf*cked!"

"Man kan inte sluta titta" - det tyska kidnappningsmysteriet "Älskade barn" lovordas av chockade tittare.
Netflix-publiken har just upptäckt en ny favoritserie. Tyska dramathrillern "Älskade barn" släpptes i slutet av förra veckan och klättrar snabbt på topplistan. Miniserien på sex avsnitt är i skrivande stund nummer 3 bland de mest sedda titlarna i Sverige.
 
”Jag säger bara hållkäften vad bra den var! Man blir helt mindfucked och helt hooked att försöka förstå hur allt hänger ihop! Om ni inte vet vad ni ska se. TITTA PÅ DENNA!” lyder en kommentar på Facebook.
 
 
Serien inleds med en rädd kvinna som flyr genom skogen i bara nattlinne. Hon har lyckats undkomma fångenskap - en man har haft henne och två barn inlåsta i ett rum utan fönster i åratal. Men många oväntade twistar avslöjas under seriens gång, samtidigt som nya rafflande frågor kring kidnappningen väcks med varje avsnitt. 
 
"Älskade barn" bygger på en bok av Romy Hausmann, och går att streama på originalspråket tyska eller med engelsk dubbning. I Facebookgruppen Bäst på Netflix är serien flitigt omtalad just nu:
 
 
”Så sjukt bra!” skriver en tittare. "Det gick knappt att slita sig" tillägger en annan.

*"Kan bara hålla med! Fastnar inte för många serier eller filmer per år men med denna var jag fast efter några minuter."

"Jättebra, har läst boken och blev faktiskt inte besviken."

"Spännande, en serie man inte kan sluta titta på utan man vill se nästa avsnitt."

"Sträckkollade på den. Mycket sevärd."

"Riktigt jäkla bra tycker jag, läskig och tanketriggande."
 
Se trailern till "Älskade barn" nedan.
 
| 12 september 2023 08:30 |