Spel

Skribent

Anders Eklöf

24 juni 2020 | 20:44

Ny information om kommande spelet "Marvel's Avengers"

Crystal Dynamics har visat mer från det kommande spelet "Marvel's Avengers" under en fördjupande livesändning.
På den stora spelmässan E3 förra året fick vi se de första glimtarna av det kommande spelet "Marvel's Avengers", som är utvecklat av studion Crystal Dynamics och Square Enix. 
 
På grund av den rådande situationen blev det ingen regelrätt E3 i år, men det har ändå blivit en hel del nyheter  om kommande spel under sommaren.
 
Ett av dessa är just "Marvel's Avengers", som vi fått se mer av under en livesändning kallad "War Table"
 
Här är en ny trailer som fokuserar på berättelsen: 
 
 

Plocka upp spillrorna av ett splittrat Avengers

 
Spelet utspelar sig efter att invigningen av Avengers andra högkvarter i San Francisco blir attackerat av terrorister. Efter deras misslyckande tar organisationen A.I.M över staden och förbjuder samtidigt superhjältar.
 
Kamala Khan, eller Ms. Marvel som hon kallar sig, har fått nys om att det verkar vara A.I.M själva och deras ledare MODOK som ligger bakom attacken. Hon söker därför upp spillrorna av superhjältelaget för att skippa rättvisa. 
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 

Mängder av fartfyllda uppdrag

 
I spelet får du kontrollera ikoniska hjältar som Captain America, Black Widow, Hulk, Iron Man, Ms. Marvel och Thor. Fler spelbara hjältar och uppdrag kommer att släppas helt gratis efter att spelet släpps. 
 
"Marvel's Avengers" är både ett spel för en spelare och samarbete med andra. "Hero Missions" erbjuder uppdrag för den ensamma spelaren, som fokuserar mer på berättelsen.
 
Under livesändningen fick vi bland annat se klipp från ett uppdrag om Thor kallat "Once an Avenger". 
 
Abstract abstract art 3d   31141940 2560 1600
 
I "War Zones" kan du spela tillsammans med tre andra spelare, där du kan välja mellan de olika hjältarna. Här kan du skräddarsy din karaktär med deras unika förmågor, dräkter och utrustning från serietidningarnas 80-åriga historia för att skapa det perfekta superhjältelaget. En del innehåll kommer dock kosta en extra slant. 
 
 

Snyggare på nästa generationens konsoler

 
"Marvel's Avengers" skulle egentligen komma redan i maj, men blev försenat. Istället släpps det den 4 september till Playstation 4, Xbox One, Google Stadia och PC. 
 
Square Enix har meddelat att spelet även kommer släppas till Playstation 5 och Xbox Series X. Äger du redan spelet till de tidigare konsoler kan du sedan uppgradera det till en snyggare version utan extra kostnad. 
 
F7e5f54c1fc5247ccf6312413cc575e7 marvels avengers ps5 screen4
 
Enligt mig ser spelet helt klart påkostat och imponerande ut men lite för plottrigt med alla uppdelade lägen, en aning röriga actionsekvenser och mikrotransaktioner.
 
Är det inte också lite sent att släppa ett spel om Avengers nu? 
 
Kommer du och polarna spela "Marvel's Avengers"? Vilken superhjälte är din favorit?
| 24 juni 2020 20:44 |