Serie

Skribent

Jonatan Blomberg

12 november 2019 | 23:45

Alla skådespelare sparkas från långköraren "Våra bästa år"

Efter nästan 55 år och nära 14000 avsnitt så ser det ut som att såpan "Våra bästa år" mycket väl kan vara påväg att gå i graven under nästa år.
TVLine rapporterar att "Våra bästa år" ("Days of Our Lives") har löst upp samtliga skådespelares kontrakt och att produktionen kommer att stoppas - och ta en paus på obestämd tid, från och med den 1 december. 
 
NBC som sänder serien har däremot inte officiellt lagt ned långköraren. "Våra bästa år" hade premiär 1965 och har hunnit sända 13724 avsnitt, som har utspelat sig i den minst sagt händelserika staden Salem, sedan dess. Sony Pictures Television (som producerar serien) och NBC befinner sig för närvarande i förhandlingar om en möjlig fortsättning av serien. Men med tanke på att alla skådespelare nu är fria att leta andra jobb, så är det oklart hur många (om ens några) kommer att kunna återvända vid en beställning av en ny säsong.
 
Den som råkar vara ett stort fan av serien kan däremot åtminstone vara lugn över att man spelar in avsnitten åtta månader i förväg, vilket betyder att "Våra bästa år" kommer att fortsätta rulla på tills i sommar i alla fall - oavsett om serien läggs ned eller inte. Personligen förknippar jag serien med när man var sjuk och hemma från skolan, på tiden innan det fanns streamingtjänster, samt givetvis hur Joey (Matt LeBlanc) hade sin fiktiva roll i serien via "Vänner".
 
Uppdatering: Det verkar som att åtminstone några av skådespelarna och manusförfattarna tänker vänta ut den obestämda väntetiden, med hopp om beställning på en ytterligare säsong, enligt ett Instagram-inlägg som lades ut under natten.
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 

We’re still here #; ) #❤ #xo #days @carlivatiron @nbc #kindness lots of #love

Ett inlägg delat av Kristian Alfonso (@kristianalfonso)

 

Läs också: Bäst att tacka "NCIS" för lång och trogen tjänst innan det är för sent

 
Kommer du att sakna vetskapen av att "Våra bästa år" rullar på som vanligt i bakgrunden av våra liv? Kommentera gärna med ditt främsta "Våra bästa år"-relaterade minne!
| 12 november 2019 23:45 |