Film

Skribent

Alexander Kardelo

13 februari 2023 | 08:33

Alla filmtrailers från Super Bowl 2023 på ett ställe!

I natt fick vi nya trailers från "Transformers", "Indiana Jones", "Super Mario Bros", "The Flash" och en drös andra storfilmer.
Super Bowl-natten är över, och medan resten av världen pratar om Rihannas gravidmage har vi viktigare ärenden att diskutera. Nämligen mängden av blockbuster-trailers som just har landat! MovieZine samlar dem alla på ett ställe.
 

Fast X

 
Ride or Die. Innan helgen landade en lång och actionpackad trailer till den tionde "Fast & Furious"-filmen. Super Bowl bjöd på en kortare version av sommarens ösigaste berg-och-dalbana till film, där Jason Momoa dyker upp som hämndlysten ärkefiende. Svensk biopremiär 17 maj.
 
 

The Flash

 
I vår släpps "Shazam!"-uppföljaren men DC valde att lägga krut på sommarens stora superhjältefilm, "The Flash". I den första riktiga trailern får vi se två Ezra Miller, och två olika versioner av Batman. Biopremiär 14 juni.
 
 

Air

 
Ben Affleck dyker också upp i dramat "Air" som han själv har regisserat. Det här är den sanna historien om hur ett historiskt samarbete mellan Nike och baskettalangen Michael Jordan räddade sportsko-tillverkaren under 1980-talet. Filmen kommer på svenska biodukar i april - se en längre trailer till "Air" här...
 
 

Transformers: Rise of the Beasts

 
Den sjunde Transformers-filmen låter sin sponsor Porsche ta ledningen i en ny teaser. Filmen utspelar sig på 90-talet och i huvudrollen ser vi Anthony Ramos från musikalen "In the Heights". Pete Davidson gör rösten till roboten Mirage. Svensk premiär 9 juni.
 
 

Indiana Jones and the Dial of Destiny

 
Harrison Ford återvänder för att smocka på nazister ännu en gång. I den femte filmen om Indy medverkar Mads Mikkelsen som skurk och Phoebe Waller-Bridge som äventyrssugen guddotter. Premiär 28 juni.
 
 

Super Mario Bros. Filmen

 
Rörmokarna Mario och Luigi bjuder på en annorlunda reklamfilm. Istället för att promota sitt kommande animerade bioäventyr vill det rappande brödraparet sälja in sina rörmokar-tjänster. Kul! Filmen ser vi i Sverige den 7 april.
 
 

Creed 3

 
Michael B. Jordan är tillbaka i huvudrollen (och tar över registolen) i tredje filmen om Adonis Creed. Super Bowl-teasern visar den hårda träningen innan mästarmötet med en gammal barndomsvän, spelad av Jonathan Majors.
 
 

Guardians of the Galaxy vol. 3

 
Marvel har närmast "Ant-Man 3" på väg (premiär onsdag) men efter det är det dags att ladda freestylen för ett nytt rymdäventyr. En lång ny trailer till "Guardians of the Galaxy vol. 3" bjuder på starka känslor och explosiv action.
 
 

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

 
Fantasyfilmen som bygger på rollspelet Dungeons & Dragons släppte sin Super Bowl-teaser tidigare under helgen. I filmen får vi se Chris Pine och Michelle Rodriguez slåss mot svart magi, monster och självaste Hugh Grant. Biopremiär 31 mars.
 
 

Scream VI

 
Den sjätte "Scream"-filmen lovar att ge franchisen nytt blod när Ghostface och hans offer förflyttar sig till New York. Se Jenna Ortega, Hayden Panettiere och Courteney Cox slåss mot ondskans maskerade ansikte på nytt - biopremiär 10 mars.
 
 

Disney 100 år

 
Sist men inte minst har Walt Disney Studios spenderat en slant på en Super Bowl-reklam tänkt att väcka nostalgiska filmminnen till liv. I år fyller studion och deras budskap om att "drömmar kan bli sanna" hela 100 år.
 
 
Vilken trailer gör dig mest pepp? Tyck till nedan!
| 13 februari 2023 08:33 |