Film

Skribent

Carl Adam Anderberg

31 maj 2018 | 12:00

Alla Disney-prinsessor samlade på nya bilder från "Röjar-Ralf 2"

Som vi väntat.
 För fans av Röjar-Ralf kan den 1:a februari nästa år inte komma fort nog. Då får nämligen "Ralf röjer på internet: Röjar-Ralf 2" premiär, och filmen kommer att markera första tillfället då alla klassiska Disney-prinsessor för första gången samlas under samma tak. Dessutom görs rösterna av originalskådisarna (i de fall de finns kvar i livet), så om du väntat på att få höra exempelvis Jasmines eller Pochahontas stämmor igen som de lät för 25-30 år sedan så har du tur.
 
USA Today har fått tag på en första bild på hur det ser ut när Vanellope (Sarah Silverman) för första gången träffar på sina prinsess-systrar i "Ralf röjer på internet: Röjar-Ralf 2":
 
 
En del nya karaktärer kommer självklart också att göra entré i Ralfs liv, däribland den hippa algoritmen Yesss, spelad av Taraji P. Henson, och sökmotorn KnowsMore, som spelas av Alan Tudyk.
 
 
Henson beskriver sin karaktär:
 
- Yesss är lite kaxig därför att hon är så smart och känner till Internet så pass väl. Men sedan börjar hon liksom gilla den stora lunsen. Det är något när en riktigt smart person hjälper någon som inte är lika intelligent, typ; "Wow, kolla, jag är så bra att jag till och med kan lära dig något."
 
Alan Tudyks karaktär, sökmotorn (tillika besserwissern) KnowsMore.
 
Kolla in den senaste trailern också: 
 
| 31 maj 2018 12:00 |