Serie

Skribent

Alexander Kardelo

4 april 2024 | 17:15

Alan Ritchson om drömrollen: "Jag skulle gärna spela Batman!"

Från Jack Reacher till Bruce Wayne? Vi kan alltid hoppas...
Tv-serien "Reacher" gjorde Alan Ritchson till en stor stjärna över nästan en natt. Här är en snubbe med karisma och stora muskler, som gjord för actionrullar på bioduken. Det är bara en tidsfråga.
 
Samtidigt har många DC-fans valt honom som sin favorit till att spela Bruce Wayne aka Batman i det nya filmiska universumet som är på gång. Ritchson själv fick kommentera:
 
- Jag skulle gärna spela Batman. Där har jag det sagt. Jag kan ropa det högt från taken! Jag vill spela Bruce Wayne!, säger han entusiastiskt i en intervju med THR.
 
Och visst låter det som att han har bra koll på den mörke riddaren:
 
- Här är grejen med Batman... Vet du vad hans superkraft är? Intelligens. Han är den smartaste superhjälten av dem alla. Han är påhittig. Han har alla gadgets, men han är supersmart. Jag vill vara den killen. Men också ha en grotta med grymma sportbilar och motorcyklar.
 
 
Alan Ritchson har tidigare synts i filmer som "The Hunger Games: Catching Fire" och "Fast X". Efter genombrottet med "Reacher" står nu Guy Ritchies krigsfilm "The Ministry of Ungentlemanly Warfare" på tur. Frågan är: när ringer James Gunn?
| 4 april 2024 17:15 |