Skribent

Alexander Kardelo

31 maj 2023 | 09:00

Al Pacino ska bli pappa igen vid 83 års ålder

Skådespelaren väntar barn med sin 29-åriga flickvän.
Filmlegendaren Al Pacino återvänder till rollen som småbarnsfarsa. Vid 83 års ålder väntar han sitt fjärde barn, skriver Hollywood Reporter.
 
Pacinos baby mama är den 29-åriga flickvännen och filmproducenten Noor Alfallah, som tidigare har dejtat Mick Jagger. De två ska ha varit ett offentligt par sen ett år tillbaka.
 
Stjärnan från hårdkokta filmer som "Gudfadern" och "Scarface" blev pappa för första gången som 50-åring. Han har nu en 33-årig dotter och 22-åriga tvillingar. Hur är Pacino som farsa, undrar du kanske? För några år sedan pratade han om föräldrarollen, sedan han själv blev övergiven av sin far som barn:
 
- Jag visste instinktivt att jag inte ville bli som min pappa. Jag ville vara där för mina barn. Jag bär ansvaret för dem och är en del av deras liv. Jag tycker inte om att vara borta från dem, sa Pacino i en intervju från 2014.
 
Tidigare i maj kunde vi läsa om att polaren Robert De Niro fick sitt sjunde barn nyligen, blott 79 år ung. Vi ser fram emot paparazzi-bilderna på två gråhåriga lattefarsor på stan.
| 31 maj 2023 09:00 |